Χαράξτε στα πλαϊνά τα σκουμπριά και βάλτε τα στο ταψί να μαριναριστούν μισή ώρα σε μείγμα ελαιόλαδο, λεμόνι, άσπρο κρασί, δενδρολίβανο, σκόρδο, ντομάτα, κρεμμύδι, αλατοπίπερο, ζαφορά και λίγο μπούκοβο ή πάπρικα.
Περάστε τα μέσα στη μαρινάδα μισή ώρα στο φούρνο στους 200C και σερβίρετέ τα με ρύζι περιχυμένο με τη σάλτσα περασμένη σε σουρωτήρι. Συνοδεύεται με ελαφρύ λευκό κρασί.
Καλή όρεξη.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire